Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Σκάνδαλο το ξεπούλημα της Αγροτικής Τράπεζας Ελλάδος - Το σχέδιο είναι να ξεπουληθούμε στους γερμανούς κατακτητές!











Το ξεπούλημα της Αγροτικής Τράπεζας Ελλάδος, είναι παλιό και ανεκτέλεστο μέχρι τώρα σχέδιο, που μπαίνει πλέον σε εφαρμογή με τις ευλογίες και της..."αριστερής" ΔΗ.ΜΑΡ.

Αφήνονται οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι με δάνεια και ανεξόφλητα χρέη πολλών χρόνων εξαιτίας πανωτοκίων της ΑΤΕ και όχι πραγματικών χρεών τους, εντελώς απροστάτευτοι. Τώρα η Τράπεζα Πειραιώς θα είναι απέναντι τους αδιαπραγμάτευτη, σκληρή, χωρίς κανένα συναίσθημα για τη ζωή, τη γη, την οικογένεια και την περιουσία τους.
Το κράτος παραδίδει στα αρπαχτικά της ιδιωτικής τραπεζιτικής αγοράς και την Αγροτική Τράπεζα. Μια Τράπεζα που ίδρυσε ο Ελευθέριος Βενιζέλος και στηρίχτηκε κυρίως στους κόπους του αγροτικού κόσμου της Ελλάδας. Στήριξε τους αγρότες. Αλλά τις τελευταίες τουλάχιστον δύο δεκαετίες, τους ρούφηξε το αίμα κι ακόμη τους το ρουφάει, λόγω ληστρικών πολιτικών των εκάστοτε κυβερνήσεων.
Μόνο ο νόμος του 2004 για τα πανωτόκια ενέταξε χιλιάδες αγροτοκτηνοτρόφους στις ευεργετικές του διατάξεις. Και τους βοήθησε να "ξελασπώσουν". Αλλά για να μπορέσει η διοίκηση της ΑΤΕ να γλιτώσει όσο γίνεται περισσότερα, δημιούργησε δύο κατηγορίες: Των Αλληλόχρεων Λογαριασμών και των καταχρεωμένων που είχαν υπαχθεί σε κάποια ρύθμιση πριν την ψήφιση του νόμου με την Εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου και τους εξαίρεσε από το νόμο, παρά το γεγονός ότι ο νόμος όριζε ως δικαιούχο, εκείνο που είχε πληρώσει το διπλάσιο του αρχικού κεφαλαίου. Ουδέποτε ολοκληρώθηκε η ευνοϊκή ρύθμιση και πάντα όλος αυτός ο κόσμος προσφεύγει στα δικαστήρια για να δικαιωθεί. Και δικαιώνεται, αλλά η ΑΤΕ προσφεύγει παραπάνω και δεν συμμαζεύεται. Μέχρι προ ημερών, που είχαμε δικαίωση δανειολήπτη για πανωτόκια, από τον Άρειο Πάγο!
Οι προσωπικές διαβεβαιώσεις τόσο του Γιώργου Παπανδρέου όσο και όλων των βουλευτών του στο νομό Ηρακλείου, ότι αυτή η αδικία θα λήξει στο δεύτερο νομοθέτημα που θα φέρουν στη Βουλή ως κυβέρνηση, αποδείχτηκαν μια μεγάλη απάτη όπως και χιλιάδες άλλες υποσχέσεις τους, που έχουν "γράψει" την ιστορία του ΠΑΣΟΚ από την ίδρυση του μέχρι σήμερα...
Η Αγροτική Τράπεζα Ελλάδος ξεπουλιέται στην Τράπεζα Πειραιώς. Και κάποτε, όπως εξελίσσονται τα πράγματα, η Τράπεζα Πειραιώς θα πουληθεί στους γερμανούς, όπως και οι περιουσίες των ελλήνων. Αυτή είναι η στρατηγική του μνημονίου, αυτός είναι και ο μεγάλος τους στόχος. Η αντίδραση του λαού, θα είναι μαζική και άγρια. Έρχεται!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου