Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Ο Φούχτελ στην Κρήτη ήρθε σαν "αφεντικό", αλλά το τσουνάμι της λαϊκής οργής θα του χαλάσει τις "δουλειές"



Εγώ είμαι το αφεντικό εδώ", ήταν σαν να διάβαζες σήμερα στη φάτσα του Χανς Φούχτελ, που δέχτηκε φιλήδονα τις υποκλίσεις του πράσινου Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη και το σπάσιμο της μέσης προέδρων επιμελητηρίων, επιχειρηματικών κύκλων, ανθρώπων που διψούν για χρήμα και πατούν επί πτωμάτων για να το αποκτήσουν!
Ναι. "Οι γερμανοί είναι φίλοι μας", είναι το μήνυμα του Σταύρου Αρναουτάκη και όλων αυτών των ξενόδουλων και σύγχρονων γερο-λαδάδων, που είναι αποφασισμένοι να κάνουν..."την κρίση ευκαιρία", τρίβοντας με ικανοποίηση τα χέρια τους... Ο απεσταλμένος της Άγκελα Μέρκελ ήρθε στο Ηράκλειο και προστατεύτηκε από Αρναουτάκη και λοιπούς επιχειρηματικούς κύκλους, αφού δεν τον πήγαν στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας, για να μην πέσει πάνω στους συγκεντρωμένους διαδηλωτές, οι οποίοι απέδειξαν πως είναι τα αδέλφια μας, οι σύγχρονοι αντιστασιακοί έλληνες, στην κατοχική Ελλάδα.
Ο Φούχτελ μίλησε στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης πολλές φορές για το "συμφέρον", το "κέρδος", τις "μπίζνες" και όλα αυτά τα "καλά" του καπιταλισμού, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι καλεί τους κρητικούς να πάνε μετανάστες στη Γερμανία.
"Εμείς έχουμε τεχνικές σχολές που δεν τις προτιμούν οι γερμανοί. Και χωρίς σπουδαστές κινδυνεύουν να κλείσουν. Ελάτε, λοιπόν, εσείς να σπουδάσετε τεχνίτες και αν θέλετε μετά επιστρέφετε στη χώρα σας. Αλλιώς ας μείνετε στη Γερμανία να δουλέψετε", είπε ο υφυπουργός Εργασίας της Γερμανίας, χωρίς να βρεθεί ένας από τους εκλεγμένους εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας, που να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και να του που, "ως εδώ. Με την πολιτική σας, μας έχετε κάνει να πεινάμε ως χώρα. Βρε ουστ από δω, παλιογερμανέ κατακτητή"!
Αντίθετα τα σάλια έτρεχαν, έτρεχαν, έτρεχαν ποτάμι από το στόμα των ντόπιων εκλεγμένων εκπροσώπων του κρητικού λαού, που στις προεκλογικές περιόδους βγαίνουν στα κανάλια και τάζουν στους κρητικούς ότι θα εκπροσωπούν πάντα τα δικά τους συμφέροντα, χωρίς εξαρτήσεις από κόμματα και οικονομικά συμφέροντα της ντόπιας και της ξένης ολιγαρχίας...
Όλα θα τα ξεπουλήσουν σιγά - σιγά στην Κρήτη. Σκουπίδια και "πράσινη" ενέργεια είναι οι τομείς εκείνοι που θα παίξουν το ρόλο του Δούρειου Ίππου, για να έρθουν οι γερμανοί και να αγοράσουν το νησί για ένα κομμάτι ψωμί και να δουλεύουμε ύστερα εμείς, στην υπηρεσία της "μεγάλης υπερδύναμης"...
Διότι, όπως και να το κάνουμε, δηλαδή, "οι γερμανοί είναι φίλοι" των πολιτικών των μνημονιακών κομμάτων, είναι φίλοι των επιχειρηματιών που χάρη στο μνημόνιο έχουν μετατρέψει τους εργαζόμενους τους σε φτωχούς οικογενειάρχες ανήμπορους να μεγαλώσουν πια με αξιοπρέπεια τα παιδιά τους. "Οι γερμανοί είναι φίλοι" του Σταύρου Αρναουτάκη, του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και της ΔΗΜ.ΑΡ, φίλοι των σύγχρονων γερο λαδάδων, φίλοι της πιο σκληρής εξουσίας που πέρασε ποτέ απ’ την Ελλάδα.





Αν πήγαινε ο Φούxτελ σε ένα απ' τα συσσίτια του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου να έβλεπε τους ανθρώπους να σπρώχνονται για μια τσάντα ντομάτες. Αν πήγαινε ο γερμανός υφυπουργός Εργασίας μια βόλτα στα σχολεία με τα πεινασμένα ελληνόπουλα. Αν πήγαινε στα νοσοκομείο να δει πως λειτουργούν. Αν πήγαινε εκεί που πραγματικά χτυπά η ραγισμένη καρδιά του λαού μας, της φτωχής εργατικής και μικρομεσαίας τάξης, των ανέργων, των αγροτών και των συνταξιούχων, είμαστε σίγουροι πως θα ένιωθε ακόμα πιο μεγάλη ικανοποίηση, γιατί θα πίστευε πως είναι πλέον δύσκολο οι έλληνες να του αντισταθούν έτσι που έχουν καταντήσει.
Μα θέλω μόνο τούτο να του πω. Η Ελλάδα προδόθηκε πολλές φορές μέχρι σήμερα. Αλλά στο τέλος ο λαός έγινε μια μεγάλη θαλασσα οργής, που έπνιξε τους προδότες. Έτσι θα πνίξει και τους γερμανούς μια μέρα. Ο ελληνικός λαός τώρα ετοιμάζει να φουσκώσει τα δικά του κύματα οργής. Το τσουνάμι της λαϊκής οργής θα πνίξει τους φουχτελοπολιτικοεπιχειρηματικούς κύκλους της κετεχόμενης Ελλάδας.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου