Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Προσφορά ζωής και αγάπης από τους αγρότες και το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου

Τέσσερις τόνους κηπευτικών από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ιεράπετρας "Ανατολή" θα μοιράσει το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου από τις 9.30' το πρωί της Τετάρτης. Πιθανότατα το πρωί της Πέμπτης, θα μοιραστούν στον ίδιο χώρο, γύρω στους 2 τόνους τυποποιημένου ελαιολάδου εξαιρετικής ποιότητας, προσφοράς των τεσσάρων Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών του νομού Ηρακλείου, μετά τη σχετική πρωτοβουλία της εφημερίδας "Ν.Κρήτη", κάτι που φαίνεται να οριστικοποιείται μέχρι αύριο.

Η θεατρική παράσταση των δημοσιογράφων του Ηρακλείου, όταν προ ημερών συγκέντρωσε μεγάλες ποσότητες τροφίμων αντί για χρήματα για τα εισιτήρια, ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ανθρωπιστικά γεγονότα του τελευταίου χρόνου στην Κρήτη. Τόσο οι δημοσιογράφοι, όσο και το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, ο Αγροτοβιομηχανικός Συνεταιρισμός Τυμπακίου που προσέφερε συνολικά πάνω από δέκα τόνους ντομάτας και οι ενώσεις με τον συνεταιρισμό της Ιεράπετρας, έχουν δώσει μεγάλη ανάσα ζωής στους φτωχούληδες της διπλανής πόρτας.
Παρακάτω ο "μπαγάσας" αναδημοσιεύει απόσπασμα της θεατρικής παράστασης των δημοσιογράφων ως ελάχιστη τιμή στους άνεργους - που είναι οι περισσότεροι - συναδέλφους που βάζουν στην άκρη τα δικά τους προβλήματα επιβίωσης και αγωνίζονται για την κοινωνία που υποφέρει ολοένα και περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου