Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Έλλειψη φαρμάκων; Σχέδιο εξόντωσης. Η μαζική δολοφονία του ελληνικού λαού έχει ξεκινήσει - Πιο κάτω δεν έχει...Απλά, πεθαίνουμε!

Έγινε ξεκάθαρα και πιο οργανωμένα πλέον, το ξεκίνημα της μαζικής δολοφονίας του ελληνικού λαού, από την κατοχική κυβέρνηση και τους μεγαλοβιομήχανους φαρμάκων φίλους τους, κόβοντας τα φάρμακα από τους ασφαλισμένους, όχι πια επειδή δεν πληρώνουν τους φαρμακοποιούς, αλλά επειδή δεν τα διαθέτουν καν στην αγορά ή δεν τα παράγουν για να τα διαθέσουν!
Τα αδίστακτα κυκλώματα των φαρμακοβιομηχάνων, που πάντα έκαναν κέρδη δισεκατομμυρίων πατώντας στην ανάγκη μας για φάρμακο, τώρα λέει...αντιστέκονται στα κυβερνητικά σχέδια της μείωσης των τιμών των φαρμάκων και σταματούν να τα διαθέτουν. Το αποτέλεσμα; Υπάρχουν άνθρωποι που δεν παίρνουν για πολλές μέρες το φάρμακο της πίεσης και κινδυνεύουν με εγκεφαλικό. Διαβητικοί που δεν έχουν ινσουλίνη να κάνουν και ανά πάσα στιγμή μπορεί να πέσουν σε κώμα από τη μεγάλη άνοδο του σακχάρου στο αίμα τους. Καρδιοπαθείς που δεν παίρνουν κανονικά ή και καθόλου τα φάρμακα για την καρδιά τους και έχουν το έμφραγμα "στην τσέπη"...
Η αδιαφορία του κράτους επικαλούμενο την τρόικα, δείχνει με τον πιο τραγικό τρόπο ότι το Δόγμα του Σοκ στην Ελλάδα βρίσκεται σε πλήρη εφαρμογή. Σοκάρουν το λαό για να μην αντιδρά και δεν διστάζουν ακόμα και να τον δολοφονήσουν μαζικά, όπως γίνεται σήμερα, με τη συνεργασία των αδίστακτων φαρμακοβιομηχάνων που πάντοτε πατούσαν επί πτωμάτων για να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους.
Ένα απλό ντεπόν δεν είχε το πρωί το φαρμακείο της γειτονιάς μου. Ούτε τον πονοκέφαλο δεν μπορούμε πια να αντιμετωπίσουμε. Πόσο μάλλον τον θυροειδή, την υπέρταση, τη χοληστερίνη, τις ψυχολογικές διαταραχές, το στρες, τις καρδιοπάθειες, αλλά και οποιαδήποτε άλλη μικρή ή μεγάλη αρρώστια που πάλι οι ίδιοι μας προκάλεσαν όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τον τρόπο ζωής που μας είχαν μάθει να ζούμε, τη διατροφή με τα φυτοφάρμακα και τα μεταλλαγμένα, τη μόλυνση του περιβάλλοντος, το άγχος της δουλειάς για..."μια σίγουρα επιτυχία στην επαγγελματική σταδιοδρομία"...
Η μαζική δολοφονία του λαού μας βρίσκεται σε ένα πρώτο στάδιο. Στο επόμενο στάδιο δεν θα υπάρχει παρά μόνο ο θάνατος. Ο θάνατος ο δικός μας και των παιδιών μας. Θα βλέπουμε τη μάνα μας να πεθαίνει από έλλειψη φαρμάκων. Τον πατέρα μας. Τα παιδιά μας να αρρωσταίνουν και να πεθαίνουν από πνευμονία, επειδή δεν υπάρχουν αντιβιώσεις και αντιπυρετικά. Εντάξει. Μπορεί και να μας αρέσει αυτή η κατάσταση. Μπορεί και όχι. Θα το δείξουμε με τη στάση μας.
Η μαζική δολοφονία μας από τις δυνάμεις κατοχής έχει αρχίσει. Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης, συνεχίζουν το δρόμο του Γιωργάκη. Και ο Γιωργάκης συνέχισε την πολιτική εξόντωσης μας που κληρονόμησε από τους προηγούμενους οικονομικούς δολοφόνους της Ελλάδας. Η μαζική αντίδραση του λαού για λευτεριά, πότε θα ξεκινήσει; Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Πιο κάτω δεν υπάρχει...πεθαίνουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου